paolozatta.com
  • Home
  • Chi sono
  • La Saccisica
    • Architettura rurale e patrimonio architettonico
    • Storia del territorio e archeologia
    • Sulle orme della tradizione
    • Ambiente e natura
    • I prodotti tipici e la cucina
    • Ricette tradizionali
  • Gallerie fotografiche
  • Gastrosofia

Ricette tradizionali

a cura degli chef Raffaele Girotto e Terry Giacomello

  • Prosciutto di cavalloCarpaccio di prosciutto di cavallo con germogli di pisello e vinaigrette al miele di barena
  • Gallina di Polverara in canèveraGallina di Polverara in canèvera
  • Minestra de fasioi con i goMinestra de fasioi con i go (ghiozzi)
  • molecheMoleche de barena col pien, ovi de casada e sparasi de Conche
  • Risoto con le cape tonde de barenaRisoto con le cape tonde de barena
  • Risoto de bruscandoliRisoto de bruscandoli
  • Spezzatino di cavalloSpessatin de cavallo
  • Supa de tripa de San MartinSupa de tripa de San Martin
  • Torta alla crema coi sugoi de ClintonTorta alla crema coi sugoi de Clinton
  • Zuppa de suca baruca e liquiriziaZuppa de suca baruca e liquirizia
Terra di Saccisica
  • Ricette tradizionali

    • Carpaccio di prosciutto di cavallo con germogli di pisello e vinaigrette al miele di barena
    • Gallina di Polverara in canèvera
    • Minestra de fasioi con i go (ghiozzi)
    • Moleche de barena col pien, ovi de casada e sparasi de Conche
    • Risoto con le cape tonde de barena
    • Risoto de bruscandoli
    • Spessatin de cavallo
    • Supa de tripa de San Martin
    • Torta alla crema coi sugoi de Clinton
    • Zuppa de suca baruca e liquirizia
  • Crespelle con pere su gorgonzola fusoCrespelle con pere su gorgonzola fuso
  • Reazione di MaillardReazione di Maillard
© 2025, design by Andrea Lughi Web Creations
Privacy Policy
Il sito gastrosofia.it utilizza cookie, anche di terze parti.
Cliccando su Accetto o continuando la navigazione nel sito acconsenti all’uso di questi cookies.

Accetto Informazioni

Privacy & Cookies Policy

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary
Sempre abilitato
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Non-necessary
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
ACCETTA E SALVA